Undersøkelse

Grundig individuell undersøkelse

Første gang du kommer til oss vil vi alltid foreta en grundig individuell undersøkelse. Vi starter alltid med en anamnese som innebærer en samtale om det aktuelle. Her kartlegger vi blant annet plagens/skadens omfang, varighet og i hvilken grad dette påvirker pasienten i det daglige. Vi kartlegger også pasientens livssituasjon, dette inkluderer arbeidssituasjon, aktivitetsnivå og andre faktorer som kan være relevante for det aktuelle. Slik vurderer vi sannsynlige årsaker og danner et utgangspunkt for videre undersøkelser og behandling. Det er viktig for oss å inkludere pasienten godt i denne prosessen slik at vi sammen kan komme frem til en årsakssammenheng og mål for behandlingen.

Klinisk undersøkelse

Etter en grundig samtale vil vi foreta en klinisk undersøkelse av bevegelsesapparatet. Anamnesen setter grunnlaget for hvilke observasjoner og tester vi velger å gjøre. Dette for å både utelukke og bekrefte ulike tilstander slik at vi har gjort vårt ytterste til å komme frem til riktig diagnose.

Etter en grundig anamnese og undersøkelse setter vi en kvalifisert diagnose. Dette gir oss et godt utgangspunkt for å velge gode og riktige tiltak i behandlingsforløpet som følger. Vi vil alltid involvere pasienten i vår behandlingsplan da vi ser på dette som et samarbeid mellom fysioterapeut og pasient.

Kontakt

Ringvålveien 5
7080 Heimdal
Se kart

Tlf. Ole-Martin: 997 74 133
Tlf. Jonas: 928 46 077

Epost: post@hmsfysio.no

Besøk gjerne vår Facebookside

Åpningstider

Man - fre — 08.00 - 15.30
Ellers etter avtale.

Priser

Førstegangsundersøkelse kr 600,-
Behandling kr 500,-
Trykkbølgebehandling kr 700,-