Trening

Trening vil alltid ha en viktig plass i et behandlingsforløp. Vi tilpasser et individuelt treningsopplegg som enten kan følges sammen med oss i våre treningslokaler, eller som gjøres av den enkelte hjemme eller på eget treningssenter parallelt med oppfølging fra oss.

Fysioterapi trening

Trening kommer i mange former. Styrketrening, kondisjonstrening, balansetrening og bevegelighetstrening er eksempler. Det finnes ingen øvre aldergrense for trening, og trening har en rekke helsemessige gevinster. Trening er forebyggende, men også en måte å gjenvinne tapt funksjon på. Her kommer ofte fysioterapeutene inn. Opptrening av kne, opptrening etter ankelbrudd eller opptrening etter prolaps er få eksempler på utallige problemstillinger en fysioterapeut kan hjelpe deg med.

Har du vondt i knær, stive ankler, hoftesmerter, vonde skuldre, korsryggplager, stiv nakke eller vondt i en albue? Ta kontakt med oss, så kan en av våre fysioterapeuter hjelpe deg med dette. Et individuelt tilpasset treningsprogram vil være en viktig del av behandlingsforløpet for slike plager. Våre fysioterapeuter sitter med verdifull kunnskap som gjør at vi kan utarbeide et treningsprogram hvor øvelser og dosering tilpasses dine forutsetninger og den aktuelle plagen/skaden. Vi tilbyr også gruppetrening for ulike plager, både forebyggende og behandlende. Se «gruppetrening» i vår meny for mer informasjon om gruppetilbudet vårt.

Kontakt

Ringvålveien 5
7080 Heimdal
Se kart

Tlf. Ole-Martin: 997 74 133
Tlf. Jonas: 928 46 077

Epost: post@hmsfysio.no

Besøk gjerne vår Facebookside

Åpningstider

Man - fre — 08.00 - 15.30
Ellers etter avtale.

Priser

Førstegangsundersøkelse kr 600,-
Behandling kr 500,-
Trykkbølgebehandling kr 700,-