Ryggskole

Gruppetrening

Hva er ryggskole?

Ryggskole er vårt gruppetilbud for de med ryggplager. Tilbudet vårt inkluderer undervisning, ukentlig gruppetrening og individuelt tilpasset treningsprogram for hjemmetrening.

Hvorfor være med på ryggskole?

Ryggplager er svært vanlig, og de aller fleste vil oppleve dette i løpet av sitt liv. Smertene sitter som regel i korsryggen. Årsaken er ofte ikke noe vi med sikkerhet vet, men det er ofte en kombinasjon av flere årsaker. Hos oss ønsker vi å belyse dette, samt gi råd og veiledning. Mange opplever at smertene blir langvarige eller at de stadig kommer tilbake. Trening og fysisk aktivitet er anbefalt. Gruppetreningen vår gir deg mulighet til dette under veiledning fra fysioterapeuter med bred kunnskap om temaet.

Hvem passer ryggskole for?

Ryggskole passer de med ryggplager. Dette kan være langvarige plager eller plager som kommer og går. Det kan også være de med svak muskulatur som ønsker hjelp til å komme i gang med ryggtrening.

Hvor ofte gjennomføres ryggskole?
Ryggskole gjennomføres én gang i uken.

Varighet på ryggskole:
45-60min.

Pris:
kr 150,-  per gang.

Noe for deg eller bekjent av deg?
Ta kontakt med en av våre fysioterapeuter om du tror dette kan være noe for deg eller bekjent av deg, så gjør vi en vurdering av dette sammen.

Kontakt

Ringvålveien 5
7080 Heimdal
Se kart

Tlf. Ole-Martin: 997 74 133
Tlf. Jonas: 928 46 077

Epost: post@hmsfysio.no

Besøk gjerne vår Facebookside

Åpningstider

Man - fre — 08.00 - 15.30
Ellers etter avtale.

Priser

Førstegangsundersøkelse kr 600,-
Behandling kr 500,-
Trykkbølgebehandling kr 700,-