Om oss

Ta kontakt direkte med oss på telefon eller book time via vår bookingtjeneste.

Hva gjør vi

Vi er allsidige når det kommer til behandling, opptrening, rehabilitering og frisktrening og har begge en bred kompetansebakgrunn med erfaring fra kommunehelsetjeneste, sykehus, rehabiliteringsinstitusjoner og selvfølgelig privat praksis hvor vi begge har hovedtyngden av vår arbeidserfaring fra.

Vårt faglige nedslagsfelt er bredt og vi har et brennende engasjement for alt fra vanlige, dagligdagse smerter hos pasienter i alle aldre til mer spesifikke idrettsskader. Vi tilbyr både individuell behandling og gruppetrening i flotte lokaler med et nytt og moderne treningsrom.

Du trenger ikke gå via fastlege for å få time hos oss, bare ta kontakt direkte med oss på telefon eller book time via vår bookingtjeneste på hjemmesiden. Vi har kort ventetid og er fleksible på åpningstider.

Her finner du oss

Besøk oss i våre trivelige lokaler på Heimdal Medisinske Senter, i 2. etg. over Rema 1000 midt i Heimdal sentrum. På Heimdal Medisinske Senter Fysioterapi stiller vi høye krav til oss selv og den kvaliteten vi leverer våre pasienter.

Vi er opptatt av å skape en god relasjon mellom oss og deg som pasient slik at alle som er hos oss føler seg sett og godt ivaretatt.

Velkommen!

Våre tjenester